Primarul care îl inspiră pe Marcel Romanescu

Vizita primarului de la Oradea, Ilie Bolojan, l-a inspirat pe Marcel Romanescu. Timp de 6 ore au discutat aceștia, iar temele au fost variate, fiind vorba de chestiuni administrative și politice.

Edilul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a vorbit despre relația pe care o are cu Bolojan, iar aceasta ar fi una foarte bună. Cei doi s-au cunoscut în precampania pentru alegerile parțiale din anul 2017, atunci când Romanescu a fost la Oradea pentru a vedea cum este condusă o administrație locală. De asemenea, primarul din Târgu Jiu mai spune că tot ceea ce a văzut în Oradea, îl inspiră.

”Este o relație specială pe care o am cu primarul de la Oradea, Ilie Bolojan. Perioada mea de precampanie s-a desfășurat la Oradea și de atunci am rămas într-o relație deosebită. Trebuie să recunosc că pentru mine este cel mai bun model de practică pentru administrația locală. Mă inspiră! Discutasem cu dânsul să ajungă la noi, iar acesta voia să vadă cum arată un stadion ca cel pe care îl avem noi. A rămas impresionat”, a spus primarul Romanescu.

Atragerea de fonduri europene a fost un alt subiect discutat de cei doi primari.
”Au fost multe discuții aplicate pe ceea ce a făcut Oradea pe fonduri europene. Sunt lucruri foarte eficiente pentru administrația din orașul nostru. Modul în care se administrează activitatea câinilor fără stăpân, modul de administrarea a zonelor din interiorul blocurilor rezidențiale, dar și multe alte idei, au fost discutate pe parcursul celor 6 ore”, a mai adăugat edilul Târgu Jiului, Marcel Romanescu.

Vizita primarului de la Oradea a avut loc weekend-ul trecut.

Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: