Primarul caută vinovaţi după procesul cu Pandurii: Trebuie să plătească!

Primarul Marcel Romanescu este foc și pară după prima sentință dată de instanță în procesul Pandurilor cu asociații. Clubul de fotbal a câștigat procesul și le cere Primăriei Târgu Jiu, Consiliului Județean Gorj și Complexului Energetic Oltenia circa două milioane de euro.

Numai Primăria Târgu Jiu ar trebui să vireze două milioane de lei în conturile clubului de fotbal. Banii ar reprezenta cotizații asumate și neplătite de Consiliul Local către Pandurii. „Nu este o decizie definitivă. O să iau legătura cu cei de la Direcția Juridică și cu secretarul și o să vedem exact care este modalitatea în care vom acționa în perioada următoare. Acolo apare Consiliul Local cu acea datorie de 20 de miliarde (n.r. lei vechi). Vom vedea dacă sunt persoane vinovate pentru situația în care ne aflăm”, a transmis primarul Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

Romanescu susține că nu ar avea de unde să plătească această sumă. În plus, caută vinovaţii și vrea să ia banii de la aceştia. „Ar fi anormal ca locuitorii din Târgu Jiu să plătească pentru datorii făcute anterior și asumate de anumite persoane. Nu am văzut hotărârea judecătorească. Primăria nu are această sumă. Nu am prevăzut în buget. Nu ne imaginam că vom ajunge într-o astfel de situație și nici nu ar fi corect. S-ar putea să fie anumite persoane responsabile. Dacă există o astfel de culpă, trebuie să plătească. O să analizez foarte corect. Dacă sunt persoane vinovate de tot ce s-a întâmplat în perioada anterioară, trebuie să răspundă și să plătească”, a mai spus Romanescu.

Complexul Energetic Oltenia ar trebui să plătească Pandurilor peste 6,3 milioane de lei, după cum se arată în prima sentință a magistraților. Decizia nu este definitivă, urmând ca un verdict final să se stabilească la Curtea de Apel Craiova.

Vizualizări: 1,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: