Primarul Ciocea, neam numai de băieţi

Primarul Ion Ciocea, cel care se află în fruntea comunei Bustuchin, este un om pentru care familia stă pe primul loc în viaţă. Chiar dacă nu prea are timp de soţie şi cei doi copii, Ciocea spune că a încercat întotdeauna să-i răsplătească pe altă parte. De altfel, cea mai mare mândrie a primarul este că are în familie doar… băieţi.

Familia primarului din Bustuchin este o familie numai de bărbaţi, excluzând-o bineînţeles pe soţia primarului. Ion Ciocea spune că deşi şi-a dorit extrem de mult şi o nepoţică, Dumnezeu nu i-a dăruit decât nepoţei. Prin urmare, Ciocea este bunicul a trei băieţi după ce la rândul lui este tată a doi băieţi. Şirul nu se termină aici, primarul Ciocea ne-a mărturisit că şi părinţi lui au avut tot trei băieţi printre care şi el. „Aşa a fost să fie, noi am fost trei băieţi, eu la rândul meu am doi băieţi, iar băieţii mei au trei băieţi. Mi-am dorit şi o fetiţă în familie şi cred că ar fi fost extrem de iubită, dar aşa a fost să fie neam numai de bărbaţi. Sigur că încă nu e prea târziu pentru băieţii mei să mai facă copiii. Eu sunt mândru de ei şi pentru ei trăiesc, să aibă de toate. Nu-mi doresc decât să fiu sănătos, să nu le lipsească nimic când vin la tataia la Bustuchin”, a declarat Ion Ciocea.

Îl place să meargă în staţiuni

Pentru primarul din Bustuchin, nimic nu e mai plăcut decât câteva zile de relaxare într-o staţiune din ţară. Fie că merge când are probleme de sănătate fie de plăcere, primarul Ciocea se bucură din plin de compania nepoţeilor mai mari pe care îi mai ia cu el. „Concediu în adevăratul sens al cuvântului nu am. Îmi mai iau două, trei zile libere ca să merg într-o staţiune să fiu sănătos, în rest nu plec niciunde. Pe nepoţei mai mari îi mai iau cu mine pentru că vreau să vă spun că am un nepoţel de doar o lună”, a mărturisit primarul Ciocea.

Primarul este cu atât mai bucuros cu cât unul din băieţi stă cu el în casă, la Bustuchin, iar celălalt la Târgu Jiu, fiind patronul unei societăţi de transport.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: