A sărbătorit 100 de ani la “Belgher Show”

Este plin de viaţă, sănătos şi mereu cu zâmbetul pe buze! Ar putea fi invidiat de oricine. Cu siguranţă nu vă gândiţi că vorbim de un localnic din comuna Alimpeşti care a împlinit 100 de ani. Vineri a fost sărbătorit de GORJ TV în cadrul emisiunii „Belgher Show”.

Leonida Belgher l-a avut invitat special pe nea Petrache, care a fost sărbătorit în direct. La 100 de ani moderatorul i-a pregătit câteva surprize pentru a ţine minte această zi, astfel că bătrânul a primit un tort şi, pentru că a fost cioban toată viaţa, i s-a adus în studio şi o oaie. „I-am adus lu’ Nea Petrache o oaie în studio pentru că a fost la viaţa lui cioban şi a spus că încă mai are putere să mulgă o oaie şi am vrut să ne convingem. Şi am fost impresionaţi de câtă putere are un om la vârsta lui”, a spus moderatorul emisiunii „Belgher Show.”

La 100 de ani este sănătos tun

Nea Petrache a împlinit 100 de ani, dar nu simte deloc că a trecut timpul. Este sănătos şi mereu cu zâmbetul pe buze. “Nu am nimic. Sunt sănătos, mă simt bine, genunchii mă cam supără, atât, în rest nu am nimic”, spune nea Petrache. Ne-a spus şi secretul longevităţii sale: ”Eu nu am băut şi nu am fumat. De băut doar câte un păhărel la masă, dar atât”.

Nea Petrache a dus o viaţă cumpătată, însă nu acelaşi lucru l-a aplicat când a venit vorba şi de femei. Încearcă acum să îşi aducă aminte câte neveste a avut la viaţa lui. “Am avut vreo 3 sau 4 soţii, de fapt 5 dacă stau să mă gândesc, nu prea îmi mai aduc aminte”, spune râzând bătrânul.

Nea Petre a ieşit la pensie de 38 de ani, o viaţă de om am putea spune. Trăieşte însă dintr-o pensie de 350 de lei.

Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: