Primarul Ciocea şi-a serbat ziua de naştere la vânătoare

Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin, a fost sărbătorit week-endul trecut de către familie şi de prietenii apropiaţi. Vineri, edilul local a împlinit vârsta de 56 de ani, însă prima parte a zilei şi-a petrecut-o muncind. Abia spre seară a plecat într-o excursie în munţii Văleanu din zona Horezu, unde de altfel a rămas două zile. Primarul a profitat de timpul liber pentru a se relaxa la o partidă de vânătoare.

Primarul comunei Bustuchin şi-a început prin muncă ziua în care îşi aniversa împlinirea vârstei de 56 de ani. Vineri, încă de la primele ore ale dimineţii, Ion Ciocea a venit la Târgu Jiu pentru a sta de vorbă cu preşedintele Consiliului Judeţean în legătură cu un drum din comună, care a început să se fisureze. Apoi, s-a deplasat la Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru a cere câteva lămuriri în legătură cu înfiinţarea unui SRL al cărui unic acţionar este Primăria Bustuchin. Edilul local şi-a cinstit apoi colegii din primărie.

Vineri, agenda sa de lucru a fost destul de încărcată, întrucât, de la orele 14.00, prefectul şi-a început audienţele la Primăria Bustuchin. Abia spre seară, Ion Ciocea a reuşit să scape de sarcinile de serviciu şi să se refugieze pentru două zile în Munţii Văleanu din zona Horezu. Acesta a profitat de timpul liber pentru a se relaxa la o partidă de vânătoare. Primarul din Bustuchin este înnebunit după acest sport şi nu pierde nici o ocazie de a testa îndemânarea în mânuirea puştii. “La o anumită vârstă nu mai te dai în vânt după chefuri. Aşa că prefer să sărbătoresc alături de soţie, copii, nepoţi şi de prietenii apropiaţi. De fiecare dată aleg muntele pentru că mă relaxează o partidă de vânătoare şi îmi face bine mişcarea. Îmi place foarte mult să merg în munţii din zona Horezu”, a declarat Ion Ciocea.

Moştenit de nepoţi

Deşi ajunge deseori prin pădurile vâlcene, edilul nu ezită să ia la pas nici pădurile din Bustuchin, chiar dacă aici vânatul este mai mic. Ca un adevărat vânător, Ciocea a ochit atât fazani şi iepuri, cât şi căpriori şi mistreţi. “Am ochit începând de la fazani şi iepuri până la mistreţi. Cel mai mare trofeu este un cap mistreţ”, a mai precizat Ion Ciocea. Deşi vânează de foarte mulţi ani şi a cheltuit bani grei cu achiziţionarea echipamentelor, nici unul dintre cei doi băieţi ai săi nu i-au moştenit pasiunea. “Băieţii mei nu sunt pasionaţi de vânătoare însă nepoţii îmi seamănă mult. Sunt bunicul a trei băieţi cu vârste de un an, 4 ani şi 9 ani. Celor mari le place foarte mult muntele şi îi iau cu mine când plec prin pădure. Cred că voi avea cui să las moştenire echipamentele de vânătoare”, a declarat primarul de la Bustuchin.

CADOURI

Ion Ciocea spune că preferă să ciocnească un pahar de vin cu apropiaţii săi decât să i se ofere cadouri. “Nu mă simt bine când primesc cadouri. Prefer să ciocnesc un pahar de vin cu oamenii. Cel mai mare cadou e să fiu sănătos atât eu cât şi familia mea. De asemenea, îmi doresc să obţin finanţare pentru cât mai multe proiecte şi să deblocheze posturile pentru a putea face angajări”, a menţionat Ciocea.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: