Primarul Cotojman a cerut bani pentru refacerea gospodăriilor

Primăria Roşia de Amaradia încă mai aşteaptă bani de la Guvern pentru refacerea obiectivelor distruse de inundaţii. Primarul Liviu Cotojman spune că a trimis Instituţiei Prefectului o machetă cu necesarul de bani pentru fiecare distrugere pricinuită de vreme.

Primarul Liviu Cotojman a cerut 180.000 lei numai pentru refacerea drumului comunal, însă printre priorităţi se numără cele două ziduri de sprijin din satul Rugetu. „Instituţia Prefectului Gorj ne-a solicitat o machetă pe care să o completăm cu numărul de gospodării afectate şi ce sumă am avea nevoie. Avem speranţe că la rectificarea din octombrie vom primi sumele necesare să refacem atât gospodăriile, cât şi drumul”, a declarat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

Pentru refacerea celor trei gospodării afectate de ploi, primarul Cotojman a solicitat suma de 4.500 lei, iar pentru reabilitarea celor două fântâni încă 1.400 lei. Cea mai mare investiţie o să fie însă la cele două ziduri de sprijin din satul Rugetu. Pentru ele primarul a făcut o solicitare de 750.000 lei. Speranţele că va primi aceste fonduri sunt mari. „Întotdeauna se întâmplă lucruri frumoase înainte de alegeri, indiferent de ce natură sunt ele”, a declarat Cotojman.

Solicitarea Instituţiei Prefectului vine ca urmare a faptului că, la începutul lunii august, prefectul Alin Văcaru a omis să solicite bani de la Guvern şi pentru primăria Roşia de Amaradia. Primarul a ameninţat atunci că-l va da în judecată şi că îi va face şi plângere penală pentru abuz în serviciu.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: