Primarul de la Schela a economisit bani în campanie pentru concediu

Aristide Şerbănescu a fost reconfirmat în funcţia de primar al comunei Schela cu aproximativ 70% din voturile localnicilor. După ce a câştigat alegerile, edilul local îşi face planuri de concediu. Acesta va pleca într-un circuit de 11 zile prin Danemarca, Suedia şi Norvegia. Aristide Şerbănescu nu are probleme financiare întrucât a făcut economii în campanie, folosind aceleaşi bannere de acum patru ani.

Aristide Şerbănescu este primarul comunei Schela pentru încă patru ani. Acesta a câştigat un nou mandat cu aproximativ 70% din voturile alegătorilor. Deşi nu a avut deloc emoţii, edilul local a ţinut să sărbătorească evenimentul aşa cum se cuvine. Duminică noaptea a organizat petreceri şi un impresionant foc de artificii. Imediat după prima şedinţă a Consiliului Local, acesta se gândeşte să plece în concediu. Aristide Şerbănescu şi-a programat deja un circuit de 11 zile prin Danemarca, Suedia şi Norvegia. Acesta este pasionat de istorie şi spune că va vizita foarte multe muzee. Vara trecută a vizitat oraşul Pompei, din Italia, oraş acoperit cu un strat gros de cenuşă şi piroclastite de către vulcanul Vezuviu în anul 79 d.Hr. “Sunt pasionat de istorie şi nu profit de concediu pentru a merge pe litoral. La soare pot sta şi acasă, iar dacă tot plec măcar să am ce vizita. Anul trecut, am vizitat oraşul Pompei şi am fost impresionat să văd construcţii făcute în urmă cu 2500 de ani, mozaicuri, picturi murale şi forme pietrificate de oameni, acoperite de vulcanul Vezuviu şi decopertate în proporţie de 70%. În această vară voi pleca într-un circuit de 11 zile prin Danemarca, Suedia, Norvegia şi mă voi întoarce prin Berlin. Voi profita de această ocazie pentru a vizita toate muzeele de pe traseu”, a declarat Aristide Şerbănescu.

Campanie electorală, fără cheltuieli

Primarul comunei Schela spune că nu are probleme de natură financiară întrucât în campanie nu a cheltuit nici un leu. Edilul local a folosit aceleaşi bannere de acum patru ani. “Am făcut campanie electorală fără bani. Din anul 2008 mi-au mai rămas opt bannere. Patru dintre ele le-am folosit acum. Am acoperit sigla PSD cu o siglă USL şi nu am avut treabă. Mi se părea absurd să arunc banii pe apa sâmbetei în condiţiile în care îi puteam economisi”, a precizat Aristide Şerbănescu. Acesta spune că nu va face cheltuieli suplimentare din campania din anul 2016 pentru că şi-a mai păstrat patru bannere din anul 2008. “Sper să nu cheltuiesc bani mulţi nici în anul 2016 întrucât mi-am mai păstrat patru bannere. Nu ştiu însă dacă le voi mai putea folosi din cauză că poza îmi va trăda vârsta. Bannerele sunt din 2008, iar poza este de acum patru ani”, a declarat Aristide Şerbănescu.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: