Primarul din Albeni trece la PNL

Mutare surpriză pe scena politică din Gorj. Deși simpatiza cu Pro România și chiar a fost asumat și lăudat de cei din partidul condus de Victor Ponta, primarul din Albeni a anunțat că a decis din partea cui va candida anul viitor. El și-a anunțat candidatura la primărie din partea PNL.

“Mulțumesc celor implicați in susținerea mea pentru a fi candidatul PNL la alegerile locale din 2020. Rog cetățenii comunei Albeni sa fie alături de mine la alegerile prezidențiale și să susținem împreună PNL, președinte Klaus Iohannis!”, a fost mesajul primarului din Albeni, Ionuț Stan.

La alegerile europarlamentare, Stan a fost de partea celor de la Pro România și chiar a obținut un scor bun la nivelul județului Gorj. Stan a și fost asumat de către deputatul Alin Văcaru, care a declarat că îl apreciază pe primarul din Albeni în ciuda scandalurilor care s-au ținut lanț în jurul său de când a câștigat primăria. Văcaru a motivat alegerea sa prin faptul că Stan este foarte iubit de localnicii din Albeni.

Ionuț Stan a obținut mandatul de primar pe lista UNPR, în 2016. Acesta a fost implicat în numeroase scandaluri cu funcționarii primăriei și consilierii locali, având mai multe plângeri la poliție și parchet.

Vizualizări: 2,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: