Primarul din Begești Ciocadia, dezamăgit de cifrele lui Călinoiu

Primarul comunei Bengești Ciocadia, Victor Geogia, a participat vineri pentru cinci minute la ședința Consiliului Județean după care a plecat supărat și dezamăgit pe atitudinea șefului de județ, Ion Călinoiu. Primarul spune că a venit la ședință cu speranța că sumele acordate primăriilor vor fi modificate pe ultima sută de metri dar răspunsul autorităților județe i-au spulberat orice iluzie. ”Sunt legat de mâini și de picioare”, a spus primarul din Bengești la ieșirea din sală.

Dezamăgire mare în rândul primarilor din Gorj după ce șeful județului Ion Călinoiu a făcut împărțirea banilor pe anul 2012. Unul dintre primarii care a încercat să schimbe ceva pe ultima sută de metri a fost Victor Geogia, primarul din Bengești Ciocadia. Acesta s-a prezentat vineri la ședința de Consiliu Județean de unde a plecat extrem de supărat. ”Am venit cu speranța că mai putem modifica cifrele dar am aflat de la consilieri că cifrele sunt bătute în cuie și la ce să mai stau. Sunt foarte dezamăgit, am primit doar 10 miliarde față de 15 miliarde cât am primit anul trecut. Este păcat că și comuna Bengești Ciocadia este în drum spre stațiunea Rânca și oamenii trec prin ea și nu am drumuri. Practic, nu pot să fac nimic anul acesta, nicio investiție în comună”, a declarat primarul din Bengești.

Doar 400 de milioane pentru drumuri

Supărarea este cu atât mai mare cu cât primarul are mai multe obiective începute dar nu are bani să le termine. În plus, pentru drumuri a primit doar 400 de milioane lei vechi. ”Ne-am apucat de un teren de fotbal, o să-l abandonez că nu am bani să-l termin, mai am de dat patru miliarde la apă, la fel nu am de unde. Sunt lucrări pentru care nu am primit bani din 2010. Sunt legat de mâini și de picioare. Mai am și eu o grămadă de drumuri de asfaltat și am primit doar 400 de milioane. Sunt foarte dezamăgit și supărat ”, a adăugat primarul Geogia.

CREDITE

Întrebat dacă va lua în calcul un posibil credit bancar, primarul din Bengești Ciocadia spune că mai bine nu mai face nicio investiție în comună decât să se împrumute în bănci. ”În viața mea nu o să mă bag dator în bănci. M-am ferit de credite pentru că îmi e frică, vedeți ce politici au băncile. Mai bine nu mai fac nimic pentru oameni și gata”, a declarat Victor Geogia.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: