Primarul din Bolboşi, supărat pe poliţişti

Elevii din Bolboşi care parcurgeau kilometri pe jos pentru a ajunge la şcoală vor merge din această dimineaţă cu microbuzul. Primarul Viorel Croitoru a achitat cele 30 de milioane lei vechi pentru starea tehnică şi asigurarea mijlocului de transport, care a rămas fără numere în urma unui control al poliţiştilor. Chiar dacă microbuzul a stat în curtea primăriei aproape o lună, primarul spune că elevii nu au mers pe jos, ci au fost transportaţi de angajaţii primăriei.

Microbuzul din Bolboşi, care a fost tras pe dreapta şi lăsat fără numele în urma unui control al poliţiştilor în trafic, va fi pus în funcţiune în această dimineaţă. Primarul Aurel Croitoru spune că a plătit 30 de milioane pentru starea tehnică şi asigurarea microbuzului. Chiar dacă incidentul s-a petrecut cu ceva timp în urmă, primarul spune că elevii nu au îndurat frigul şi nu au parcurs niciun kilometru pe jos pentru că în ajutorul lor au sărit angajaţii primăriei, care i-au dus la şcoală chiar cu maşinile personale. Unii elevi locuiesc la peste trei kilometri de unitatea de învăţământ. ”Am dus elevii cu maşinile particulare, cu ale angajaţilor primăriei. Copiii nu au mers pe jos, au mers cu salariaţii primăriei, cu maşinile lor personale. De vineri dimineaţa copii vor putea ieşi în staţie să-i ducem cu microbuzul şcolii”, spune primarul din Bolboşi, Viorel Croitoru.

NEMULŢUMIRE

Chiar şi după ce toată problema a fost rezolvată, primarul din comuna gorjeană este tot nemulţumit. ”Nu plătisem asigurarea şi poliţistul de la Mătăsari şi-a făcut datoria cu noi, dar trebuie să îşi facă datoria şi cu cine trebuie, care lucrează la negru şi de care nu se ia nimeni, de asta cred că sunt pe mână cu ei”, mai afirmă acesta.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: