Primarul din Cătunele votează PD-L

Primarul comunei Cătunele, Florinel Ţuilă, a declarat ieri că a susţinut şi susţine în continuare candidaţii Partidului Democrat Liberal. Ţuilă precizează că nu susţine candidaţii PD-L doar pentru că este „pedelist“, ci şi pentru că aceştia sunt singurii care pot face posibilă realizarea proiectelor pe care primarul le are pentru comună. Edilul din Cătunele a menţionat că toţi ceilalţi candidaţi i-au cerut sprijinul, însă i-a refuzat şi a făcut campanie pentru PD-L.

Florinel Ţuilă, primarul din Cătunele, a infirmat toate declaraţiile potrivit cărora ar susţine alţi candidaţi în afară de cei de la PD-L. Democrat-liberalul a precizat că toţi candidaţii i-au cerut sprijin în campania electorală însă i-a refuzat, fiind convins că nu vor respecta niciuna dintre promisiunile făcute. „Mai mulţi mi-au cerut sprijinul. Majoritatea trag de mine dar eu sunt pedelist şi susţin PD-L“, a declarat răspicat primarul. Ţuilă a spus că nu are încredere în candidaţii PSD, motiv pentru care duminică, pe 30 noiembrie, le cere locuitorilor din Cătunele să voteze Ion Ruşeţ senator. Ţuilă a spus că din experienţa anilor anteriori a învăţat că cei de la PSD nu sunt de încredere. Primarul a dat drept exemplu pe Ion Florescu şi Ilie Petrescu, aspiranţi la funcţia de senator respectiv cea de deputat. Edilul a spus că le-a cerut sprijinul atunci când a avut nevoie, însă cei doi, deşi se aflau în Parlament, nu l-au ajutat în nici un fel. „Florescu şi Petrescu nu m-au ajutat cu nimic. De câte ori le-am cerut să mă ajute cu câte ceva nu au făcut nimic. Nu mai am încredere în ei, în PSD“, a spus Ţuilă.

Primarul le transmite locuitorilor din comuna Cătunele să voteze pentru PD-L. „Le spun să voteze Ion Ruşeţ la Senat. Cunoaşte problemele mineritului pentru că este în domeniu şi ne poate ajuta, mai ales că noi, în această zonă din minerit trăim. Este un om deschis şi sunt sigur că putem colabora. Eu susţin PD-L, partidul meu şi cum este şi normal le voi sugera oamenilor să voteze cu PD-L“, a spus Ţuilă.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: