Primarul din Drăguţeşti a pus camere video în pădure

Dacă unii îşi protejează vilele, magazinele sau autoturismele de hoţi cu ajutorul camerelor de luat de vederi, primarul din Drăguţeşti apară pădurea din comună cu sistem video de supraveghere. El a montat camere video în pădure pentru a prinde hoţii de lemne.

Sătul să audă localnicii văitându-se că li s-au furat lemnele din pădure, primarul din Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, a decis să monteze camere video în copaci. El speră că astfel hoţii nu vor mai scăpa nepedepsiţi. „Mulţi plătesc pentru o căruţă de lemne şi ia trei în loc de una. Am montat camere video pentru a-i depista pe aceşti oameni. Monitorul este la un localnic, iar camerele au fost amplasate la ieşirile şi intrările din pădure”, a spus Vasile Moşoiu, primarul comunei Drăguţeşti.

Localnicii sunt încântaţi de iniţiativa primarului. „Este foarte bine că a pus camere video, mie nu mi-au furat până acum niciun lemn, dar la vecini da. Merg cu căruţa şi fură ca-n codru”, a spus Ion Tâlvescu, localnic.

Camerele au fost montate la loc ferit pentru a nu ajunge şi ele ţinta hoţilor. Astfel, cei care taie ilegal lemne din pădurile de pe raza comunei Drăguţeşti ar putea avea oricând surpriza să dea cu subsemnatul la poliţie.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: