Primarul din Godineşti creşte peşti exotici şi turturele diamant

Are curtea plină de păsări şi este pasionat de peştişorii exotici. Este vorba de primarul comunei Godineşti, Gheorghe Corbeanu, care deşi este primar de două mandate mai are timp să-şi facă şi micile plăceri. Fostul primar al comunei Schela, înainte de 89, Corbeanu şi-a propus să ajungă să conducă localitatea natală din dorinţa de a face ceva pentru părinţii şi oamenii din sat. Aflat la al doilea mandat la Godineşti, primarul Corbeanu este priceput în agricultură, albinărit şi grădinărit.

Spune că meseria sa este aceea primar, după ce a lucrat foarte mult timp în administraţie publică. Din dorinţa de a rămâne ceva în urma lui şi-a propus să candideze pentru funcţia de primar la Godineşti. „Sunt primar de meserie, asta îmi place cel mai mult să fac. Am candidat pentru că am vrut să face ceva pentru comuna mea. Am lucrat şi ca tehnician principal la ACH dar tot în primărie îmi place mai mult”, a declarat Gheorghe Corbeanu.

Turturelele diamant, ultima achiziţie

Pasionat până la extreme de păsări, primarul din Godineşti cheltuieşte sume bune de bani pentru a-şi achiziţiona cele mai frumoase specii de păsări sau peşti. Ultima achiziţie cu care se laudă primarul Corbeanu: o pereche de turturele diamant. Primarul mai creşte în curtea sa şi fazani, bibilici, prepeliţe, zebre. „Iubesc la nebunie păsările. Cumpăr canari, prepeliţe, tot felul de specii. Le cumpăr din târguri. Am şi câini de vânătoare pentru că mă pasionează şi asta. Nu vă mai spun că de curând m-am apucat de albinărit. Am deja 25 de familii de albine. Sunt într-adevăr costisitoare, trebuie îngrijite, mâncare specială la fiecare, curăţenie, tratament. Sunt costisitoare dar sunt singura mea relaxare când ajung acasă”, a adăugat primarul. Pe lângă păsări, primarul se laudă şi cu un acvariu impresionat în care cresc nu mai puţin de 70 de peştişori exotici.

FAMILIE

Primarul Gheorghe Corbeanu este căsătorit şi are o fată şi un băiat. Bucuria cea mai mare a acestuia sunt şi cele patru nepoţele. „Numai fete, eu le-am spus la copii că o să ne dispară neamul, dar nu m-au ascultat. Sunt bucuros că sunt fete şi sunt împlinit din punct de vedere familial”, a declarat Gheorghe Corbeanu.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: