Primarul din Ionești a închis primăria şi a plecat!

Primarul din Ionești nu îi răspunde subprefectului Sorin Arjoca la telefon. Oricât de mult ar fi încercat reprezentantul guvernului în teritoriu să ia legătura în ultimele zile cu primarul Marian Tătaru nu a reușit nici în ruptul capului. Nici pe fix, nici pe mobil nimeni nu este de găsit în această instituție. Sorin Arjoca este enervat la culme pe primarul de aici, care nu este niciodată de găsit pentru a întocmi situațiile cerute de Prefectură. Primarul Marian Tătaru nu răspunde nici presei la telefon pentru acordarea unui punct de vedere.

Tehnologia nu a ajuns încă la Primăria Ionești. Primarul Marian Tătaru și cei din subordinea acestuia nu răspund la telefoane reprezentanților Instituției Prefectului Gorj. ”Este un lucru bine cunoscut, dar azi chiar m-am supărat pentru că nu pot fi contactați. La primăria comunei Ionești nu răspunde nimeni pe telefoane, pe telefoanele mobile. Mi se pare de neconceput. În 2012, cu atâtea mijloace de comunicare să nu putem de ieri, de la ora 12.00 până azi de dimineață să luăm legătura cu cineva de la Primăria Ionești”, spune Sorin Arjoca, subprefectul județului Gorj. Iar acest lucru se întâmplă tocmai acum, când se pune o mare importanță pe numărul morților din comună. ”Trebuia să întocmim o situație pentru Ministerul Administrației și Internelor legată de persoanele decedate care ne-a fost cerută. Noi suntem o instituție disciplinată și trebuia să dăm acest răspuns. Nu ne puteam opri pentru o primărie unde nu poți lua legătura cu nimeni. Personal sunt supărat. Nu e prima dată când mi se întâmplă. De când lucrez eu aici foarte greu am putut lua legătura cu dânșii”, mai spune Sorin Arjoca.

OBICEI

A devenit un obicei pentru primarul Marian Tătaru din Ionești să nu răspundă la telefonul de serviciu. Nici jurnaliștilor nu le răspunde, de teamă să nu apară în presă.

”O să văd ce se întâmplă. Nu avem o anumită autoritate în sensul acesta, dar putem discuta cu secretara, că este o comisie de disciplină la nivelul județului. Îl voi ruga personal pe primar să comunice. Nu este o dispută între Instituția Prefectului și Primăria Ionești. Cred că așa sunt dânșii acolo”, mai spune Sorin Arjoca.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: