Primarul din Leleşti cere convocarea BPJ al PSD

La două luni după ce şeful Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, i-a dat de înţeles că trebuie să facă „ciocul mic”, edilul din Leleşti iese din nou la rampă cu mai vechea sa dorinţă de a vedea un primar din PSD candidând la un post de parlamentar.

Marian Rotaru cere, ca vicepreşedinte al filialei judeţene a PSD Gorj, convocarea Biroului Permanent Judeţean pentru a discuta cu colegii săi despre viitoarele candidaturi, el menţionând că va candida dacă nimeni altcineva din partid nu va face acest lucru. USL anunţase anterior că până pe 15 septembrie va avea candidaţii desemnaţi pentru alegerile din 9 decembrie, lui Rotaru rămânându-i destul de puţin timp pentru a lua o decizie în privinţa candidaturii sale.

„Eu susţin în continuare ceea ce am spus şi acum patru ani, că avem nevoie, noi, primarii din judeţ, de unul dintre noi care să ne reprezinte în Parlament. Doar unul dintre noi ştie problemele din administraţie şi cum trebuie făcute legile. Avem nevoie de legi mai bune şi de un om care să ne ajute atunci când mergem la Bucureşti să ne deschidă uşile pe acolo că eu unul m-am săturat să mi le deschid singur. Nu te ajută nimeni în timpul mandatului, dar când vine campania încep toţi să îţi promită. Puteam face mult mai multe lucruri dacă aveam acel om al nostru care să ne fi ajutat la Bucureşti. Acum eu sper să avem această şedinţă de BPJ cât mai repede pentru că vreau să ştiu cum stau lucrurile. Nu am mai avut o şedinţă de nici nu ştiu când”, spune Rotaru, care se declară dispus să intre într-o luptă electorală toamna aceasta dacă, de exemplu, edilul din Bustuchin, Ion Ciocea, nu ar fi interesat de aşa ceva.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: