Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarul din Logreşti vrea al treilea mandat

Ion Băluţă, primarul pesedist din Târgu Logreşti, va candida în 2016 pentru un nou mandat de primar. Băluţă nu se teme de contracandidaţii săi declarând că şi-a îndeplinit promisiunile din acest mandat. ”Cu siguranţă voi candida în 2016 întrucât consider că mi-am îndeplinit promisiunile avându-se în vedere că în perioada imediat următoare vom pune în funcţiune reţeaua de apă şi canalizare. Mai mult decât atât, pentru extindere pe satele care nu au fost cuprinse în acest proiect nu va trebui să fac decât reţea, întrucât capacitatea de apă şi capacitatea de colectare a reţelei de canalizare au fost calculate şi avem aparatura necesară, staţiile necesare pentru a putea acoperi întreaga localitate. Sunt în faza de asfaltare a celui mai important, cel mai lung şi cel mai populat drum din comună DC 33 Măru Seaca”, a spus primarul din Logreşti, Ion Băluţă.

Întrebat dacă are vreun contracandidat de care se teme, Băluţă a spus că nu îşi cunoaşte contracandidaţii, însă a declarat că nimeni nu pune la îndoială realizările din comună. ”Sunt suficiente motive să candidez, de ce m-aş feri să candidez? Mă gândesc că o să am competitori, nu vreau să intru în bucătăria altor partide, este treaba lor ce candidat îşi desemnează. Acum finalizez al doilea mandat şi desigur că îl vreau pe al treilea”, a spus Băluţă. Lupta electorală de anul viitor pentru primăria Logreşti se va duce cel mai probabil tot între cei doi verişori, Ion Băluţă de la PSD şi Ion Băluţă de la PNL.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: