Primarul din Prigoria şi-a cumpărat tunuri

Criza nu pare să-şi spună cuvântul la Prigoria. Primarul a cheltuit aproximativ 100 de milioane de lei vechi pentru a-şi dota comuna cu două tunuri, aduse de la o unitate militară din Sibiu.

Chiar dacă evenimentele istorice nu amintesc de acte de eroism săvârşite pe raza comunei, la Prigoria se va ridica un monument istoric alături de care vor fi amplasate tunurile. Edilul local spune că toate demersurile pentru cumpărarea acestora le-a făcut încă de la sfârşitul anului trecut, dar abia acum a reuşit să intre în posesia lor. “Intenţionăm să ridicăm un monument al eroului necunoscut căzut în timpul în războaielor mondiale. Am organizat chiar şi o licitaţie pentru proiectarea monumentului. Amenajarea acestuia a fost aprobată în urma unei hotărâri a Consiliului Local. Demersurile pentru achiziţionarea tunurilor au fost făcute încă de la sfârşitul anului trecut deoarece începând cu acest an nu se mai dau obiecte militare. Ne-au costat aproximativ 100 de milioane de lei vechi demilitarizarea şi transportul lor de la o unitate militară din Sibiu”, a declarat Emil Răgman, primarul comunei Prigoria.

MOŞIER

Emil Răgman, primarul comunei Prigoria, poate fi numit moşierul nr1 al Gorjului, dat fiind că deţine suprafeţe mari de teren în satele din apropiere, dar si in comuna. Primarul a povestit la un moment dat că în numai 6 ani a reuşit să aibă în arendă o suprafaţă de teren pentru care primeşte subvenţii de peste patru miliarde de lei. Edilul din Prigoria are circa 480 de capete de ovine. 

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: