Primarul din Săcelu, acuzat că împarte bani prin comună

Ion Voica, primarul comunei Săcelu, este acuzat de dare de mită. Cel care face aceste acuzații este contracandidatul său la funcția de primar din partea PP-DD, IonuțȘerbănete. Acesta din urmă spune că primarul în funcție merge din casă în casă și le dă oamenilor câte un plic cu bani pentru a-i da votul pe 10 iunie. Primarul Ion Voica nu a putut fi contactat ieri nici la telefonul mobil și nici pe telefonul primăriei Săcelu.

Șerbănetespune că primarul în funcție nu are niciun afiș lipit prin comună dovadă că duce o campanie ascunsă și murdară. ”Primarul în funcție dă bani la oameni, merge din poartă-n poartă și împarte plicuri cu bani. El nu are niciun material de campanie în comună. Din ce am auzit și eu, ar da 50 de lei de familie dacă merge cu el la vot. E o campanie murdară, e rușinos să cerșești voturi când ști că nu ai făcut nimic pentru oamenii tăi din comună”, a declarat Ionuț Șerbănete. Acesta mizează pe faptul că oamenii s-au săturat de bani, de cadouri și de promisiuni și că vor ceva nou. ”Este o competiție între el și Jurebie (n r Florin Jurebie, candidatul USL) care dă mai mult dar nu o să le meargă. Oamenii fac acum diferența și sunt sătuli de bani, cadouri, vor ceva nou, vor o schimbare”, a adăugat Ionuț Șerbănete.

Candidatul PP-DD mai spune că în urmă cu câteva zile, primarul Ion Voica s-a apucat să balasteze drumul de la Blahnița de Sus după ce în 2008 le-a promis oamenilor de acolo că le pune asfalt. Mai mult, Voica se laudă prin sat că dispune de 10.000 de euro de care nu trebuie să dea socoteală Consiliului Local și că pe toți îi va băga în acest drum. ”A început lucrările la acest drum cu 30 de zile înainte de alegeri, a pus balast cu nisip, a venit ploaia aceea puternică și acum nici călare nu mai poți merge pe drum. Asta după ce în 2008 le-a promis oamenilor că dacă îl votează le pune și lor asfalt. Acum i-a mințit că are el 10.000 de euro de care nu știe Consiliul Local și va pune asfalt. Minte ca să-l voteze oamenii din nou”, a declarat Ionuț Șerbănete. 

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: