Primarul din Schela va trimite scandalagiii comunei la prefect

Primarul comunei Schela este nemulţumit din cauză că nu poate restricţiona programul barurilor şi al discotecilor. Cu toate acestea nu va cere recurs împotriva sentinţei judecătoreşti prin care Hotărârea Consiliului Local a fost declarată ilegală. Aristide Şerbănescu spune că în cazul în care vor mai exista probleme în comună îi va trimite pe scandalagii la Liviu Andrei.

Primăria comunei Schela nu va face recurs la sentinţa judecătorească prin care a fost declarată ilegală Hotărârea Consiliului privind restricţionarea programului barurilor şi discotecilor. La solicitarea poliţiştilor din comună, consilierii locali au fost de acord ca barurile şi discotecile să nu mai fie deschise nonstop, acestea urmând a-şi sista activitatea la orele 24.00. Din cauză că hotărârea nu a fost revocată, Instituţia Prefectului a atacat decizia în instanţă. “Instanţa a decis că Hotărârea Consiliului Local, prin care se restricţiona programul barurilor şi al discotecilor este ilegală. Autoritatea locală are posibilitatea să facă recurs”, a declarat Liviu Diaconescu, şeful Compartimentului Verificarea Legalităţii Actelor din cadrul Instituţiei Prefectului.

Nu se va face recurs

Deşi este nemulţumit de faptul că Hotărârea de Consiliu a fost declarată ilegală, primarul comunei Schela nu va face recurs. “Am restricţionat programul barurilor şi al discotecilor pentru a limita numărul scandalurilor de pe raza comunei. Nu vom face recurs deoarece avem şi altceva de făcut decât să ne pierdem timpul prin tribunale. Acceptăm decizia instanţei, însă dacă vor mai fi probleme îi voi trimite pe scandalagiii la prefectul Liviu Andrei”, a declarat Aristide Şerbănescu, primarul comunei Schela.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: