Primarul din Stejari, luat la ochi de poliţiştii din sat. „Să bage frica în ei!”

Situaţie interesantă în comuna Stejari din judeţul Gorj, unde primarul Robert Păiuşi a fost oprit în trafic de poliţiştii de pe raza comunei la câteva zile după ce acesta a afirmat public că angajaţii postului de poliţie nu-şi fac treaba în localitate.

Afirmaţia primarului Păiuşi a venit în contextul în care de la începutul anului au avut loc în comună zeci de furturi din gospodăriile oamenilor, iar Poliţia n-a prins niciun făptaş.  „M-au oprit la vreo cinci sute de metri de primărie. M-au testat cu aparatul etilotest, mi-au verificat maşina, am fost în regulă, nu am luat amendă. Ei s-au supărat degeaba, pentru că eu am avut o discuţie cu şeful de post legată de aceste furturi, dumnealui a tot tratat-o aşa superficial şi oamenii sunt nemulţumiţi şi vin peste mine”, a spus primarul Robert Păiuşi. În apărarea primarului au sărit şi cetăţenii de pe raza comunei care spun că vor sesiza şi ei organele superioare. „Personal o să uzez de toate formele legale și voi merge și la Ministrul de Interne la București și nu mă voi opri până când acești polițiști corupți nu vor fi puși pe liber și vor răspunde pentru faptele lor”, a spus Ionel Diaconu, din comuna Stejari.

Primarul Păiuşi spune că nu-şi doreşte decât ca aceste furturi să fie stopate, având în vedere că prejudiciul estimat adus cetăţenilor se ridică la aproape 30.000 lei. Printre cei păgubiţi se află şi fratele cântăreţului de muzică populară Valentin Sanfira. „Eu îi înţeleg pe oameni, au fost foarte multe furturi şi nu se stopează în niciun fel. De la începutul anului sunt furturi, au început cu gardul fratelui lui Valentin Sanfira. Nici măcar nu anchetează pe nimeni, măcar să-i sperie cumva, să-i ţină în frâu. Avem 40 de romi în comună, dar niciunul nu fură, tot ăia cu bani fură şi ei ştiu cine fură. Eu vreau doar să-şi facă treaba, să ancheteze, să bage frica în ei, să vadă că exişti”, mai spune primarul Robert Păiuşi.  

Vizualizări: 2,421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: