Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarul din Vladimir şi-a făcut ginerele director

Directorul de la Şcoala Generală Nr. 1 Andreești, comuna Vladimir, și-a dat demisia. Profesorul de educație fizică Laurențiu Vijulan nu va mai ocupa postul de director de la 1 aprilie, dată când va fi înlocuit cu profesorul Ion Dobre, care nu este altul decât ginerele primarului din comună, Aurel Băcanu.

Inspectorul şcolar general Justin Paralescu spune că directorul a invocat motive personale atunci când a renunțat la această funcție. De asemenea, Gheorghe Mitescu, inspectorul şcolar general adjunct, declară că Ion Dobre a mai fost director si speră ca acesta să își ducă la bun sfârșit sarcinile de serviciu, sarcini care în perioada următoare nu sunt tocmai ușoare. Din toamna acestui an efectivul de elevi de la această școală se va mări, având în vedere că aici vor fi mutați si cei de la şcoala cu clasele V-VIII Vladimir. La un moment dat a circulat un zvon conform căruia Ion Dobre ar fi candidatul PDL-ului la Primăria Vladimir. De asemenea, în urma Consiliului de Administrație ce a avut loc la nivelul inspectoratului, s-a luat decizia ca pe postul de director adjunct în cadrul Colegiului Naţional ”Tudor Arghezi” din Târgu Cărbunești să fie numită profesoara de limba şi literatura română Simona Corici. Aceasta își va începe activitatea chiar din această zi.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: