Primarul face drum către un complex SPA la Cătunele

Comuna Cătunele va avea în viitor un Complex Spa. Nu este vreo dorință a primarul Florinel Țuilă la început de an, ci un proiect care devine realitate. O tânără afaceristă din Motru, Dana Roncea, investește în satul Lupoaia într-un Complex SPA ultra modern. Primarul din localitate face și el ce poate pentru a sprijinii investitorii, iar de această dată s-a gândit să se ocupe de infrastructură.

Loredana Roncea este o tânără afaceristă din Motru care s-a gândit să investească în zonă. Ajutată de alți oameni de afaceri, aceasta va realiza în satul Lupoaia un complex Spa ultra modern, investiție care se ridică la suma de 35 de miliarde de lei. Dana Roncea a achiziționat de la localnici cu ajutorul primarului din Cătunele, Florinel Țuilă, o suprafață de teren la granița cu Motru. Încă de anul trecut firma administrată de aceasta a solicitat aviz de mediu pentru realizarea complexului. Autoritățile locale din Cătunele nu pot decât să se bucure de o asemenea investiție. „Nu este o investiție numai pentru comuna Cătunele și pentru toți gorjenii și nu numai. Nu pot decât să mă bucur și să mă simt onorat. Primăria nu ar fi putut realiza niciodată o asemenea investiție. Valoarea complexului este mai mare decât bugetul primăriei pe un an întreg. În felul acesta se creează și un complex modern aici în zonă cu ștranduri, saună și bazine de tratament. În felul acesta va fi funcțional fie vară, fie iarnă. Să nu mai vorbesc și că zona poate deveni foarte cunoscută și se creează și locuri de muncă”.

Țuilă contribuie cu un drum și un pod

Pentru că se realizează un obiectiv atât de mare la Cătunele, primarul nu a putut sta cu mâinile în sân și a contribuit cu tot ce a putut să o sprijine pe tânăra investitoare. „Am luat legătura cu cei de la SNLO să-și ia barăcile de acolo pentru că erau ale lor și le abandonaseră acolo, ne-am oferit să nivelăm terenul, pentru că la locul unde va fi complexul Spa se ajungea pe o uliță. Am decis să facem un drum pe două benzi și un pod ca să arate bine, că vor venii oamenii atât din Gorj, dar și din alte județe și nu putem să facem o impresie proastă. I-am spus și domnului prefect și mi-a spus să o susțin pe domnișoara de la Motru cu tot ce pot. S-a bucurat când a auzit ce se face la Cătunele și a venit special să vadă zona”. Complexul Spa va fi foarte aproape de Liceul din Motru.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: