Primarul fără consilieri. A economisit 30 de mii de lei într-o lună

A trecut o lună de când Cosmin Morega a depus jurământul ca primar la Motru. O lună în care nu a avut viceprimar, consilieri personali sau șofer la scară, ceea ce a însemnat economii consistente la bugetul local.

"30 de zile fără viceprimar, fără 2 consilieri personali, fără șofer la scară. Toate aceste mofturi, cândva prioritare, au adus o economie la fondul de salarii de peste 30.000 lei. Ce am făcut cu acești bani? Plombări, plantare flori, achiziționare steaguri, luminițe, reparații sediu, montat 3 brazi etc.", a scris primarul Morega pe pagina de socializare.

Morega nu vrea viceprimar, dar PNL încearcă să facă o majoritate în Consiliul Local, care să îl pună viceprimar pe Gigel Jianu, fostul primar. "Așa cum am spus-o, nu îmi doresc astfel de mofturi pe banii dumneavoastră, ci doresc ca acești bani să fie folosiți pentru nevoile și problemele comunității", a transmis Morega.

Mai multe primării au anunțat reorganizări, pentru a face economii la buget, printre acestea cele de la Târgu Jiu, Rovinari și Motru. 

Vizualizări: 5,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: