Fără bani din luna august. Primar: Nu vreau să dezvolt acest subiect în campanie electorală

Situație îngrijorătoare într-o comună din Gorj, acolo unde însoțitorii persoanelor cu handicap nu și-au mai primit indemnizațiile din luna august. S-a ajuns în această situație pentru că autoritățile locale din Logrești s-au bazat pe o rectificare bugetară care a întârziat să apară. Noul primar speră ca înainte de sărbători indemnizațiile să ajungă la beneficiari.

În această situație sunt 22 de persoane din comuna Logrești care au grijă de persoanele cu handicap. ”Avem ceva probleme cu plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap. Avem 22 de persoane care nu au mai primit indemnizațiile din luna august. Este o problemă și sperăm să o rezolvăm până la sfârșitul anului”, a precizat primarul Mihai Vochița.

Actualul primar din comuna Logrești refuză să ofere prea multe informații și soluții pe motiv că este campanie electorală și nu vrea să fie acuzat că se folosește de această situație.

”Pot să vă spun că banii au fost prevăzuți în buget, dar nu i-am primit. Așteptăm o rectificare bugetară care sunt sigur că se va face, Sper din suflet că însoțitorii acestor persoane cu handicap vor avea banii de sărbători. Eu sunt optimist. Nu vreau să dezvolt mai mult acest subiect pentru că e campanie electorală”, a explicat primarul liberal, aflat la primul mandat.

Vizualizări: 1,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: