Primarul Filip:  Nu mi s-a propus şefia ALDE Gorj!

Robert Filip, primarul oraşului Rovinari, spune că nu i s-a propus să preia şefia ALDE Gorj, negând speculaţiile apărute în ultimele zile în mediul politic, însă mărturiseşte că, orice s-ar întâmpla, această filială trebuie să funcţioneze. Filip nu este deocamdată hotărât să participe la alegerile din ALDE Gorj.

Reporter: Urmează să fiţi instalat lider la ALDE Gorj?

Robert Filip: Pe vremurile astea aşa tulburi mă şi mir cum de s-a ajuns la asemenea subiecte. Eu am zis doar atât, trebuie să avem fiecare timp să analizăm situaţia care se întâmplă la Gorj, deocamdată noi avem un preşedinte unic interimar, iar la momentul respectiv, după ce vor avea loc aceste discuţii şi aceste analize, pentru că sunt destul de multe probleme, vom vedea ce este de făcut. Deocamdată sunt doar discuţii şi nu cred că se pune în discuţie faptul că o să fie neînţelegeri între mine, Dian Popescu sau ceilalţi membri.

Rep.: Vi s-a propus să preluaţi şefia organizaţiei judeţene?

R.F: Nu, nu mi s-a propus acest lucru şi deocamdată, fiind interimat, avem şi alegeri în interiorul partidului. Oricine poate participa, votul este democratic.

Rep.: Luaţi în calcul să candidaţi?

R.F: Deocamdată nu, pentru că sunt foarte ocupat cu ce am eu de făcut şi consider mai important să rezolv problemele oraşului Rovinari decât să ocup o funcţie de preşedinte de partid. Doar că această organizaţie la un moment dat trebuie să funcţioneze şi să nu mai avem discuţii între oameni pentru că dezbinarea nu poate decât să-i ajute pe adversarii noştri.

Vizualizări: 1,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: