Primarul Filip ameninţă că demisionează din PNL Gorj. Vezi motivul!

Primarul PNL din Rovinari, Dorin Filip, a lansat ieri un atac extrem de dur la adresa copreşedintelui partidului, Dan Vîlceanu. E a spus şi că ar pleca din PNL Gorj dacă partidul ar fi condus de Vîlceanu. În fapt, în acest moment partidul e condus de Dan Vîlceanu şi Dian Popescu. Dan Vîlceanu a declarat că nu vrea să comenteze afirmaţiile primarului, că pe agenda lui se află problemele din judeţ precum situaţia de la CEO sau acreditarea spitalelor.

Primarul din Rovinari, Dorin Filip, l-a atacat iei pe Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj. Filip se întreabă care este menirea Vîlceanu în politică. „Nu vreau să-i ţin apărarea domnului Dian Popescu, are şi el bubele lui, dar pot să-mi spun acest punct de vedere pentru că am fost la şedinţă. Nu ştiu care e menirea lui în politică, pentru că el a creat toate aceste probleme la nivel de judeţ. Cred că e plătit de cineva, zic eu, deşi are destui bani ca să fie plătit, e pus de cineva să facă o atmosferă proastă. E slab pregătit ca politician. Are câteva luni de zile pe băncile PSD. Nu are nici un fel de experienţă de a conduce un judeţ“, a spus Filip la un radio local.

Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj, răspunde că: „Menirea mea în PNL este de a impune respectarea regulilor şi statutului partidului, lucru pe care-l mai vor aproape toţi primarii din noul PNL şi cu certitudine cei 7 din PNL care au fost la Bucureşti, chiar pentru respectarea statutului. Toţi membrii se supun regulilor statutului, inclusiv domnul primar Filip“.

Primarul din Rovinari a mai spus că şi-ar da demisia din partid dacă Vîlceanu ar prelua frâiele organizaţiei. „Nu înţelege nimeni ce vrea să spună, ce vrea să facă acest Vîlceanu. Nu sunt prerogativele lui să-l schimbe pe Dian Popescu. E ahtiat după putere, el a pierdut multe afaceri. Acum vrea să-şi facă banii la loc, dar e prea din vreme, pentru că nu e la putere. Oamenii au avut încredere în noi şi acum venim cu nişte probleme false. (...) Dacă ar ajunge să fie preşedintele PNL eu mi-aş pune demisia, nu poţi lucra cu un asemenea om“. 

Dan Vîlceanu a mai spus că el şi primarul Filip au agende diferite. „Probabil că un anumit grup ar vrea să reacţionez la aceste declaraţii, dar nu o voi face. Cum am mai spus, preocupările mele sunt altele. Agenda mea se referă la problemele locurilor de muncă din CEO, la acreditarea spitalelor. Îmi pare rău că aceste lucruri nu se află şi pe agenda domnului primar, care are şi dumnealui un spital de acreditat“, a declarat Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: