Primul lider PSD care critică managerii CEO

Andrei Maioreanu, vicepreşedintele PSD Gorj, contestă atitudinea managerilor CE Oltenia. Acesta consideră că administraţia trebuia să poarte discuţii cu sindicaliştii cu mult înainte de a lua deciziile privind tăierile salariale.

 „Nu am fost niciodată adeptul unor astfel de proteste, am mers întotdeauna pe discuţii. Şi nouă la Hidroelectrica ne-a expirat contractul colectiv de muncă, iar în calitate de director general am mers pe ceea ce înseamnă dialog, pe o comunicare cu mult timp înainte de a lua decizii în aşa fel încât angajaţii, fie că vorbim de angajaţii productivi sau angajaţii TESA, să cunoască foarte bine situaţia companiei şi mai mult decât atât ce ar însemna aceste tăieri salariale”, a declarat Maioreanu.

Social-democratul spune că este interesat de problemele din minerit, chiar dacă nu mai este domeniul său de activitate. „Sunt adeptul dialogului. Din păcate, în momentul de faţă, constat o rigiditate a unor manageri. Indiferent cum au fost alese, sindicatele reprezintă salariaţii, iar dialogul dintre sindicate şi administraţie trebuie să conducă la o situaţie normală şi nicidecum să escaladeze o stare conflictuală aşa cum există acum la CEO. Am lucrat din 1993 în minerit, este un domeniu în care m-am format ca inginer, iar dacă acum lucrez în zona hidro sunt foarte interesat de ceea ce se întâmplă în Complexul Energetic Oltenia”, a menţionat Andrei Maioreanu.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: