Primarul Geogia vrea să transforme paznicii în poliţişti locali

Primarul comunei Bengeşti Ciocadia, Victor Geogia, vrea să înfiinţeze în localitatea pe care o gospodăreşte un post de poliţie locală. Acesta a început deja să se documenteze dacă legea îi permite acest lucru. „Noi avem în comună trei paznici şi vreau să fac cumva să-i transform în poliţie locală. Se impune să avem şi noi aici un post de poliţie locală pentru că avem şi noi probleme cu furturile de lemne din pădure şi în plus este o comună foarte mare care are nevoie de pază”, a precizat Victor Geogia.

Alte ştiri pe scurt:

Executor judecătoresc, criţă la serviciu

Două persoane din Dănciuleşti, care ceruseră ajutorul unui execturo judecătoresc din Cărbuneşti au avut o surpriză neplăcută atunci când au fost să vadă cum s-a rezolvat problema lor. Gheorghe Dăianu abia se mai ţinea pe picioare, dar nu a recunoscut că a băut. Oamenii au povestit jurnaliştilor că nu a fost prima dată când l-au găsit beat. După tot tărăboiul din birou, executorul judecătoresc s-a dus la barul din vecinătate, unde a mai tras ceva la măsea şi s-a întors să îşi continue treaba. Dacă va continua aşa, cu siguranţă cei care au nevoie de serviciile sale vor fi nevoiţi să caute un alt executor. (M.M.)

Gospodărie de satului din Curtişoara

Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu va inaugura în primăvara acestui an o nouă gospodărie la muzeul satului din Curtişoara. Este vorba de gospodăria lui Ion Gârcu din Racoţi, oraşul Tismana. Gospodăria va fi inaugurată cu ocazia zilelor muzeului satului. (C.S)

Deţinuţii se pregătesc pentru un campionat de fotbal

Echipa de fotbal a persoanelor private de libertate din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu a început de ieri antrenamentele pentru o competiţie între unităţile de detenţie din Regiunea Sud Vest Oltenia. Meciurile vor avea loc în această primăvară. (D.M.)              

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: