Scandalul continuă la Ciuperceni: „Ajunsese să ia acelaşi salariu ca mine“

Viceprimarul Florian Ancuţa, de la Ciuperceni a făcut în cele din urmă declaraţii ziariştilor, după ce a fost acuzat de o angajată că aproape a făcut infarct după ce ţipat la ea. Oricum, atât ale viceprimarul cât şi primarul Dumitru Taloi, spun că Maria Cioată nu-şi face treaba şi în ziua în care aceasta a ajuns la spital nu ţipase nimeni la ea, ci îi fusese atrasă atenţia.

Supărarea vicelui este cu atât mai mare cu cât angajata de la compartimentul agricol îl concura la leafă, fără prea multe eforturi, crede acesta.

Viceprimarul comunei Ciuperceni, Florian Ancuţa, a fost acuzat de agentul agricol de la primărie, Maria Cioată, că în urma certurilor, stresului şi a ameninţărilor la care a fost supusă i s-a făcut rău şi a ajuns la spital. Maria Cioată este în prezent internată în Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Viceprimarul a explicat cum s-a întâmplat. „La şedinţa de dimineaţă eu am întrebat cine a înregistrat o cerere care nu avea toate documentele şi atunci am aflat că e vorba de Maria Cioată. I-am raportat primarului că ne-a trimis undeva unde nu ne-a solicitat nimeni. A recunoscut că ea a primit cererea şi atunci i-am spus că pentru faptul că nu a respectat dispoziţiile primarului îi fac referat. Asta a fost discuţia“.

Ancuţa: Din cauza ei suntem chemaţi în instanţă

Cert este că vicele este nemulţumit de activitatea angajatei. ”Să ştiţi că agentul agricol este numărul unu într-o primăria din punct de vedere al fondului funciar, al cadastrului. Nu de multe ori a fost comisia în teren să verifice nişte lucruri care nu s-au confirmat şi mereu îşi bate aşa joc de noi. Prin fişa postului nu trebuie să lipsească de la nicio măsurătoare, dar ea spune că e bolnavă. Să vă mai spun că are registrele agricole nesemnate de cetăţeni de vreo nouă ani de zile în urmă. Nu sunt completate nici măcar cu CNP-urile“, susţine viceprimarul.

Acuzaţia femeii l-a supărat pe viceprimar, care a continuat să vorbească despre angajata sa spunând că are acelaşi salariu ca el, fără să mişte un deget.

„Avea spor de mobilitatea, de dispozitiv, de ajunsese să ia salariu cât mine şi cât primarul anul trecut. Şi nu a făcut nici o deplasare în teren. Pentru ce nu a făcut ea, eu şi cu primarul suntem chemaţi în instanţă de cetăţeni, din cauza actelor făcute de ea şi de alţii tot ca ea, care au fost în comisia locală de fond funciar“, a mai spus Ancuţa.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: