Primarul Marian Rotaru ar putea conduce PC Gorj

Primarul din Leleşti, Marian Rotaru, în prezent independent politic, este curtat de liderii Partidului Conservator. Rotaru spune că i s-a propus funcţia de preşedinte la organizaţia judeţeană şi că va lua în calcul această propunere. Pe de altă parte, actualul preşedinte al PC Gorj, Marius Borcan, spune că Rotaru este binevenit în organizaţie, dar că nu s-a discutat nimic despre ce funcţie va primi acesta odată cu adeziunea la partid.

Conform lui Marian Rotaru, discuţiile despre venirea sa la conducerea organizaţiei PC Gorj s-au purtat cu şefii de la nivel central, în prezenţa lui Marius Borcan, actualul preşedinte al organizaţiei judeţene. „Am fost la Bucureşti, am discutat la un partid politic şi rămâne ca în următoarea perioadă să le dau un răspuns. Nu este niciun secret, este vorba despre Partidul Conservator. Am discutat şi cu Marius Borcan, am fost la Bucureşti, am discutat cu domnul Voiculescu şi mi s-a propus să preiau Partidul Conservator la nivel de preşedinte, la organizaţia judeţeană. Rămâne să mă gândesc, ştiu că este o muncă titanică. Să poţi să aduni în toate cele 70 de localităţi, să faci filiale la nivel de fiecare comună, la nivel de municipiu”, a spus Marian Rotaru.      

Borcan: Nu s-a discutat despre funcţii

Pe de altă parte, Marius Borcan recunoaşte că au existat discuţii cu şefii de la centru despre venirea lui Marian Rotaru în PC Gorj, însă spune că nu s-a discutat despre ce funcţie ar urma să ocupe acesta în cadrul organizaţiei. „Eu am avut o discuţie cu Marian Rotaru acum vreo 3 luni. I-am propus să vină în rândurile Partidului Conservator, am avut o discuţie şi la centru, am mers împreună la Bucureşti. Nu am discutat de funcţii, nu s-a discutat absolut nimic, nu se pune problema de funcţii. El să se hotărască, eu îl aştept cu mare drag”, a spus Marius Borcan, preşedintele PC Gorj, precizând că partidul nu duce lipsă de organizaţii „Am trecut de 50 de organizaţii, să nu se creadă că am stat degeaba, încă lucrăm în teren, recent am făcut o organizaţie la Baia de Fier”, a mai spus acesta.

Barbu: Am dubii că ar fi adevărat

Senatorul PC Tudor Barbu nu crede că Dan Voiculescu i-a propus lui Marian Rotaru să intre în partid. Barbu a declarat presei că nu se aştepta la o asemenea veste. „Dacă este o achiziţie bună, nu ştiu. Probabil că domnul Voiculescu atunci când, dacă e adevărat, eu am dubii că ar fi adevărat, din câte ştiu eu nu vorbeşte oricine cu Dan Voiculescu… Poate aşa o fi, nu ştiu (...) Mă surprinde acest anunţ, nu mă aşteptam. Dacă vrea să treacă la Partidul Conservator este o treabă bună pentru dânsul, nu ştiu însă dacă şi pentru partid”, a comentat senatorul Tudor Barbu.

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: