Primarul Pârvulescu, îmbolnăvit de arest

Starea de sănătate a primarului PSD din Fărcăşeşti, Constantin Pârvulescu, s-a înrăutăţit în arest, motiv pentru care avocatul acestuia, Mihaela Greblă, soţia senatorului PSD Toni Greblă, cere eliberarea clientului său, pe motive medicale. Magistraţii gorjeni au respins cererea, iar acum recursul a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova.

Constantin Pârvulescu a fost reţinut de procurori pe 3 martie anul acesta, pentru fapte de corupţie. Acesta se află în continuare în arestul poliţiei, iar avocata sa a cerut eliberarea pe motiv că starea de fizică şi psihică a clientului sau este afectată de condiţiile de detenţie. “Starea de spirit a domnului Pârvulescu este foarte proastă, din ce în ce mai descurajat, în situaţia în care au fost audiaţi denunţătorii, care au avut efectiv o atitudine arogantă. Denunţătorii sunt cunoscuţi oameni de afaceri din Gorj care au dat mai multe declaraţii, iar toate acestea sunt contradictorii. Obrăzniciile denunţătorilor, care nici pe departe nu sunt copilaşi nevinovaţi îl deprimă pe clientul meu. Rău stă şi cu starea de sănătate, a cerut să fie mutat în penitenciarul din Craiova, deci stă foarte rău”, a declarat Mihaela Greblă, avocata primarului.

Magistraţii gorjeni au respins cererea avocatei, iar acum dosarul a ajuns pe rolul instanţei Curţii de Apel Craiova. Totodată, Mihaela Grebla susţine că reţinerea unui suspect pentru o perioadă atât de lungă fără o decizie definitivă a instanţei. „Au trecut aproximativ 200 de zile de la arestarea preventivă, pe două motive care în prezent nu mai subzistă. Părerea mea este că instanţa de la Gorj nu-l va pune în libertate. Este dreptul oricărui inculpat să facă şi în fiecare zi o cerere de eliberare, iar judecătorul s-a arătat deranjat de cererile de eliberare pe care le-am făcut”, susţine avocata.

Dosarul prin care s-a respins cererea de eliberare a primarului are ca termen de judecată data de 27 septembrie, atunci când vor fi audiaţi alţi zece martori.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: