Primarul Răgman cere autorizaţie şi pentru repararea unui gard

Alexandru Şchiopu (84 de aani) din Prigoria este supărat pe primarul localităţii, Emil Răgman, pentru că nu i-a permis să-şi împrejmuiască proprietatea fără aviz de la primărie. Bătrânul spune că în acelaşi loc a avut un gard de lemn şi voia să pună unul de sârmă. Omului i se pare absurdă ideea de a cere autorizaţie pentru repararea gardului.

Bătrânul este plecat din Prigoria de 70 de ani. În această vară, bătrânul a venit în satul natal cu gândul de a face câte ceva pe lângă casă. El s-a gândit să înlocuiască gardul de lemn din jurul gospodăriei pentru că se deteriorase, cu unul din sârmă. „Am dat gardul jos pentru că era vechi şi când să împrejmuiesc cu sârmă, un vecin m-a reclamat la primărie, nu pentru că am intrat pe proprietatea altcuiva ci pentru că fac gard fără autorizaţie de construcţie. Eu nu fac nicio construcţie, doar schimb un gard care era făcut deja“, a spus omul supărat. Bătrânul spune că a căutat înţelegere la primar însă acesta l-a ameninţat cu o amendă. „Am fost la primarul comunei, Emil Răgman, care a ţipat la mine şi m-a îmbrâncit şi m-a ameninţat că îmi dă amendă între 1.000 şi 10.000 de lei că fac lucrări fără autorizaţie“, a precizat Şchiopu.

„Dacă ştiam, nici nu mă mai apucam dar eu am zis să fie frumos că numai gardul meu era vechi şi acum am rămas de tot fără gard”, a adăugat omul supărat.

Încercând să-l contactăm telefonic pentru a explica de ce bătrânul nu-şi poate repara gardul, Emil Răgman a fost de negăsit.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: