Primarul Rotaru anunţă liderii PSD că le va face o surpriză

Vicepreşedintele PSD Gorj, primarul din Leleşti Marian Rotaru, nu conteneşte cu criticile la adresa liderilor partidului, sugerând că a rămas singurul care îndrăzneşte să comenteze la adresa conducerii. Rotaru este nemulţumit că USL va desemna persoane din afară să candideze la alegerile parlamentare, fiind cazul lui Mihai Weber, în condiţiile în care în partid sunt mai multe persoane care aduc voturi. Rotaru nu a renunţat la ideea de a candida şi avertizează că le va produce o surpriză de zile mari.

Marian Rotaru nu va fi susţinut de USL pentru un mandat de parlamentar, însă acesta nu renunţă la candidatură. Nu a decis încă pe ce colegiu va candida, nici dacă va fi independent sau susţinut de vreun partid. Până atunci, acesta pare nemulţumit că sunt aduşi oameni din afara judeţului pentru a candida în Gorj. Un exemplu este Mihai Weber, care ar putea candida din partea USL la Colegiul 2 Novaci. Rotaru are câteva întrebări pentru acesta. „Vreau să ştiu şi eu ce datini, ce tradiţii cunoaşte el. Când se taie porcul o să fie la Suceava sau la Gorj? Când deschid pârtia de la Leleşti oare respectivul vine la inaugurare să bea un pahar de vin şi să mănânce un cârnat pe jar?”, se întreabă primarul din Leleşti. „O să le fac o surpriză de nici nu le va trece prin cap”, a adăugat acesta. „Asta e, sunt scoşi în faţă oamenii cu probleme şi care nu au făcut nimic în viaţă, nu cei care aduc voturi”, se plânge primarul din Leleşti.

Rotaru a continuat şi a spus că în PSD deciziile sunt luate doar de Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru, amintind că nu a mai fost o întâlnire a Biroului Politic Judeţean de aproape şase luni. „Chiar eu am făcut o solicitare să se întrunească BPJ, pentru a discuta situaţia mea. Mă mai vor, să ştiu, să plec, ce fac. Noi nu ne-am mai întâlnit de şase luni. Ne-am întâlnit înainte de alegerile locale, aşa ca să nu mai avem ce spune. La PDL am citit în presă că au întâlnire săptămânală”, a declarat Rotaru.    

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: