Primarul Slivilescu: Nu m-am vândut pe 30 de arginți în plus

O mutare surpriză pe scena politică din județul Gorj a fost schimbarea radicală a primarului din Tismana, Marian Slivilescu. Edilul a câștigat mandatul pe lista PSD, dar s-a înțeles cu PNL să candideze, în acest an, din partea liberalilor. Pentru acest pas, primarul susține că nu i s-a promis nimic și chiar a făcut o înțelegere cu fostul său adversar că-l va susține pentru postul de viceprimar.

Reporter: De ce vă regăsim pe lista PNL la aceste alegeri? De ce ați plecat din PSD?

Marian Slivilescu: Tismana a fost neglijată în ultimii patru ani. Poate și datorită comportamentului meu. Poate a deranjat că eu nu am fost președinte la PSD Tismana. Poate nu am reușit să obțin rezultatele politice care s-au sperat de la mine. Vă spun cu toată sinceritatea, eu m-am simțit într-un fel izolat. Nu m-am simțit ca făcând parte din această echipă care exista la nivelul județului.

Rep.: V-au promis ceva cei de la PNL? Se vehiculează că s-au promis bani sau proiecte. Este adevărat?

M.S.: Mie nu mi s-a promis nimic. Nici nu mi s-a cerut nimic. Ar fi jenant pentru mine să trec într-o barcă pentru că mi se oferă 30 de arginți în plus. Nu m-am vândut! Adevărul este că mi s-a oferit colaborarea cu o echipă pe care am avut-o întotdeauna ca adversar și care am văzut că vrea să mă sprijine pentru proiectele mele. Ce se spune despre momeli aruncate, la sume de bani sau alte avantaje, sunt lucruri care nu au legătură cu realitatea pentru că, uitați-vă, nu am primit nimic nici când am fost la PSD. Dimpotrivă. Eu m-am simțit chiar dezavantajat de repartizările care s-au făcut de PSD. Nu sper să primesc mai mult decât trebuie nici de la PNL. Perioada actuală este și mai grea decât ce am parcurs până acum așa că degeaba se spune că suntem cumpărați ori că ne-am rugat să venim în PNL. Nu, pur și simplu, s-au făcut alianțe cu oameni care se cunosc și, mai departe, au fost acceptate de organizațiile județene.

Rep.: Cum vă înțelegeți acum cu organizația PNL din localitate?

M.S.: Am reușit să fac o înțelegere cu contracandidatul meu din ultimii 12 ani, cu domnul Costel Buzianu. L-am avut mereu contracandidat. Întotdeauna a ieșit pe locul doi. La ultimele două alegeri, când eu am fost primar și am fost odată învins de dânsul în 2008 la o diferență de 14 voturi. Am reușit să facem o înțelegere. Dânsul este președintele organizației locale a PNL. Vom merge împreună încă un mandat și, dacă voi reuși să câștig, am zis că îl susțin pe dânsul pentru funcția de viceprimar.

Vizualizări: 3,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: