Primarul Ştefănescu, înnebunit după câinii de vânătoare

Iulian Sorin Ştefănescu, primarul comunei Bărbăteşti, a moştenit pasiunea pentru vânătoare de la tatăl său. Încă din copilărie s-a ataşat foarte mult de câinii de rasă ai familiei, pe care îi boteza după personajele din desenele animate. Crescut în mijlocul naturii, edilul local spune că nu ar putea locui la apartament. Motivul: oamenii din mediul rural fiind mult mai sinceri decât vecinii din bloc.

Iulian Sorin Ştefănescu, primarul comunei Bărbăteşti, a absolvit facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti. După anii petrecuţi în Capitală, edilul local a ajuns la concluzia că farmecul vieţii la ţară nu poate fi comparat cu nici un oraş din ţară. “Pentru mine oraşul înseamnă foarte mult praf şi gălăgie, idee care mi-a rămas întipărită în minte încă din anii studenţiei. Nu aş da viaţa la ţară pe nici un oraş din ţară. Îmi place foarte mult natura şi nu m-aş vedea locuind vreodată la apartament. Oamenii din mediul rural sunt mult mai simpli şi mai sinceri decât vecinii de la bloc”, a declarat Iulian Sorin Ştefănescu. Medic veterinar de profesie, nu ezită să-şi ofere ajutorul atunci când este solicitat de către cetăţenii comunei. Încă din copilărie era foarte ataşat de animale şi îi admira pe cei care reuşeau să le vindece. “Când eram copil am cunoscut un tehnician veterinar foarte priceput. Am văzut cum a reuşit o cezariană la oaie şi de atunci mi-am dorit mereu să mereu să-i calc pe urme. Meseria de medic veterinar nu este bănoasă dar îşi oferă satisfacţii”, a precizat primarul comunei Bărbăteşti.

Îşi moşteneşte tatăl

Iulian Sorin Ştefănescu este fiul unui vânător înrăit, care deşi a fost împuşcat la o partidă de vânătoare nu a renunţat la pasiunea sa. “Am moştenit pasiunea pentru vânătoare de la tatăl meu. Deseori îl însoţeam la vânătoare şi mă jucam cu câini. Fiind copil botezam câinii cu nume din desenele animate. În permanenţă aveam câte un pui de care mă ocupam în mod special. Îmi plac foarte mult câinii de vânătoare, iar în prezent am trei astfel de exemplare. Am fost foarte supărat când unul dintre câinii noştri de vânătoare a fost împuşcat. L-am luat acasă şi l-am tratat până s-a recuperat”, a declarat Iulian Sorin Ştefănescu. Primarul comunei Bărbăteşti este căsătorit şi are doi copii: o fetiţă şi un băieţel. “Observ că fiul meu, Radu, îmi moşteneşte pasiunea pentru câinii de vânătoare. Îi place să se ocupe de ei întrucât sunt foarte prietenoşi. Acum, Radu este cel care le găseşte nume. Pe ultimul l-a botezat Maro, probabil pentru că are culoarea maro”, a precizat Iulian Sorin Ştefănescu.

PLANURI

Ştefănescu va candida pentru un nou mandat de primar tot din partea PDL-ului. “Voi rămâne la acelaşi partid şi voi candida pentru un nou mandat. Vreau să rămână ceva în urma mea. Îmi doresc să înceapă cât mai repede lucrările de asfaltare, să renovez un cămin cultural şi să atrag investitori pentru a crea locuri de muncă. Pe plan familial îmi doresc sănătate pentru întreaga familie şi aş vrea să simt aceeaşi satisfacţie pentru copiii mei, pe care au simţit-o şi părinţii mei pentru mine atunci când am devenit medic veterinar”, a declarat primarul comunei Bărbăteşti.

Vizualizări: 283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: