Prime consistente pentru angajații Direcției Silvice

Moș Crăciun nu i-a uitat nici anul acesta pe angajații Direcției Silvice, la care va veni negreșit. Așa cum i-a obișnuit de fiecare dată, cadoul primit de cei 450 de salariați va fi unul consistent. Și copiii angajaților de la Direcția Silvică vor primi câte 100 de lei fiecare și câte un brăduț de Crăciun. Spre deosebire de anul trecut, acum salariații nu vor mai beneficia de păstrăv.

Angajații Direcției Silvice Gorj se pot considera norocoși, asta pentru că vor avea parte și anul acesta de o serie de beneficii de sărbători. Pe lângă salariu, înainte de sărbători vor primi și câte 500 de lei, iar cei care au copii câte 100 de lei pentru fiecare copil sub 18 ani.

Conform Contractului Colectiv de Muncă, fiecare angajat din cei 450 va primi din partea instituției câte un brad. „Regia Autonomă a Pădurilor a stabilit anul acesta primele pe care le vor primi salariații noștri. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiecare angajat va primi câte 200 de lei, tichete cadou în valoare de 300 de lei, pentru fiecare copil minor câte 100 de lei și câte un brăduț de Crăciun conform Contractului Colectiv de Muncă. Acum am primit precizările de la Regia Autonomă a Pădurilor. Noi în fiecare an primim de la ei exact de ce va beneficia fiecare angajat în parte cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Vreau să vă spun că nu noi stabilim aceste prime”, a declarat Ovidiu Cârstoc, directorul Direcției Silvice Gorj.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: