Prime dublate pentru angajaţii Minprest

Trebuia să primească 200 de lei, dar administraţia le dă 400 de lei. Vorbim despre angajaţii societăţii Minprest Serv Rovinari care vor primi mai mulţi bani drept bonus de sfârşit de an faţă de minimul stipulat în CCM. Conducerea societăţii ar putea beneficia de o primă specială, spune directorul Gabriel Giorgi, care anunţă că şi-a îndeplinit indicatorii de performanţă.

Cei 1561 de angajaţi ai societăţii Minprest vor primi anul acesta bonusuri duble faţă de cuantumul minim prevăzut în contractul colectiv de muncă. În fapt, salariaţii societăţii al cărei acţionar majoritar este CE Oltenia vor primi tot atât cât le este oferit şi noilor angajaţi ai complexului asimilaţi prin preluarea CET Brăila. Vestea vine cum nu se poate mai bine pentru salariaţii Minprest care, cel mai probabil, în cea mai mare parte vor intra concediu fără plată până la 13 ianuarie 2014. „Vineri am avut o întrevedere cu sindicatele, în baza analizei indicatorilor financiari am ajuns la concluzia că ne permitem să acordăm primă în cuantum de 400 de lei pentru fiecare angajat. Nu o să primească toţi 400 de lei pentru că cei noi angajaţi o să primească prima în funcţie de perioada efectiv lucrată pe anul în curs”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul general al societăţii Minprest Serv.

Şi conducerea Minprest ar putea beneficia de o primă specială, acum la sfârşit de an. „Indicatorii sunt îndepliniţi, dacă consiliul de administraţie o să considere oportună acordarea primei... Suma o stabileşte consiliul de administraţie”, a mai spus Gabriel Giorgi. 

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: