Primii candidaţi PSD pentru primăriile din Gorj

PSD Gorj a stabilit candidaţii pentru primăriile a 51 de localităţi din judeţ. În cadrul conferinţei de presă de marţi au fost prezentaţi o parte dintre aceştia. Este vorba de primarii din Alimpeşti, Bengeşti Ciocadia, Brăneşti, Albeni, Căpreni, Aninoasa, Glogova, Berleşti, Baia de Fier, Fărcăşeşti şi Tismana, dar şi de viceprimarii din Borăscu şi Drăguţeşti, care cu toţii doresc să conducă primăriile locale încă patru ani de aici înainte. Dacă primarii în funcţie şi-au prezentat realizările, cei doi viceprimari au vorbit despre neajunsurile din comunele lor.

Candidaţii au fost prezentaţi chiar de către liderii PSD Gorj, Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu. Aceştia spun că săptămânal vor prezenta din candidaţii PSD pentru alegerile locale. Prezentarea candidaţilor a început din a doua zi după analiza efectuată la Bucureşti de conducerea centrală a partidului. „Împreună cu colegii care fac parte din echipa de campanie ne-am deplasat la sediul partidului de la Bucureşti pentru o primă analiză a modului în care s-a desfăşurat, până în momentul de faţă, pregătirea campaniei pentru alegerile din anul 2016. Am fost la o analiză regională, alături de noi au fost prezente şi celelalte organizaţii PSD din Oltenia. Din 70 de localităţi, la ora actuală, avem definitivate candidaturile pentru 51 de localităţi. În 14 localităţi, avem în curs de desfăşurare un sondaj, mai avem câteva lucruri de făcut pentru a-i stabili şi pe ceilalţi candidaţi”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Dacă primarii în funcţie şi-au prezentat realizările, cei doi viceprimari, candidaţi PSD la alegerile locale, au vorbit despre neajunsurile din comunele lor. „Primăria Bolboşi este o primărie cu un buget foarte mic şi cu probleme foarte mari. Comuna Bolboşi este singura comună care nu are nici un sat asfaltat la ora actuală”, a declarat Gheorghe Ştioclei, viceprimarul comunei Bolboşi. Şi Gheorghe Butan, viceprimarul cu atribuţii de la primar de la Drăguţeşti s-a plâns că în comuna sa nu s-a implementat nici un proiect cu finanţare europeană pe vremea când primăria era condusă de Vasile Moşoiu. 

Vizualizări: 1,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: