Încă un sportiv de la CS Pandurii trece la CSM Târgu Jiu

Colaborarea dintre CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii a adus deja rezultate clubului primăriei prin rezultatele lui Adrian Garcea. Acum încă o atletă a clubului Pandurii va avea dublă legitimare şi va reprezenta la concursuri CSM Târgu Jiu.

Atleta clubului Pandurii, Alina Butnariu, este sportiva care va avea dublă legitimare la vechiul său club, dar şi la clubul primăriei Târgu Jiu. Având din această vară şi secţie de atletism, CSM Târgu Jiu a început o campanie de atragere a sportivilor clubului concurent, CS Pandurii, mai ales că acesta se confruntă cu mari probleme financiare şi sportivii abia se mai pot prezenta la competiţii.

Având dublă legitimare, CS Pandurii – CSM Târgu Jiu, atleţii pot merge la concursurile naţionale, dar pot fi şi recompensați pentru rezultatele lor. După o primă colaborare cu campionul Adrian Garcea, cei de la CSM au ajuns la un acord şi cu multipla campioană națională Alina Butnariu, care va reprezenta de acum şi CSM Târgu Jiu în concursurile la care va alerga.

Ion Bură, antrenor federal, dar şi antrenor al clubului  CS Pandurii, cel care a pregătit-o pe atleta Alina Butnariu, a spus la Accent Tv că a aceasta a reluat antrenamentele după ce a născut şi este în formă foarte bună: „Una dintre fetele de la Pandurii, Alina Butnariu, care este campioană naţională, a reluat antrenamentele din nou. Ea s-a căsătorit şi a născut o fetiţă dar ea se prezintă chiar mai bine decât atunci când făcea performanţă. Dar mai aveam şi alte sportive tinere care se pregătesc la clubul Pandurii şi anul viitor se vor prezenta foarte bine”

Atleta de 22 de ani, originară din Botoşani, este pregătită de antrenorul Ion Bură și este, după Adrian Garcea, al doilea sportiv de performanță care va reprezenta clubul primăriei în competițiile oficiale de atletism.

Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: