Încă două cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova

Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate la Universitatea Craiova au fost confirmate. Este vorba de fiziokinetoterapeutul Ovidiu Blendea (40 de ani), poreclit „Bamse”, care face parte de aproape un deceniu şi din staff-ul echipei naţionale a României. Al doilea infectat este tot din rândul staff-ului, tot un kinetoterapeut, Radu Rinderiu.

Universitatea Craiova s-a confruntat cu multe probleme în ultima perioadă, provocate de infectările cu coronavius. Aproape întreaga conducere a clubului din Bănie a fost infectată cu COVID 19, în urma deplasării la Tbilisi, pentru meciul din Europa League cu Lokomotiv.

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a confirmat.  „La Craiova sunt două teste pozitive în cadrul staff-ului tehnic. Urmează să facem verificări și să emitem un comunicat”, a spus Justin Ștefan, la Digi Sport.

Preşedintele Sorin Cârţu şi managerul general Marcel Popescu au fost externaţi, dar încă se află în autoizolare. În acest timp, managerul executiv Ovidiu Costeşin se află în continuare în spital, însă starea sa este stabilă. Totodată, finanţatorul Mihai Rotaru s-a confruntat cu probleme serioase, dar şi în cazul său lucrurile stau mai bine acum, chiar dacă încă se află la terapie intensivă, sub supraveghere atentă.

De la Universitatea Craiova, au mai fost infectaţi cu coronavirus antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian şi preparatorul fizic Cornel Blejan. Aceştia s-au vindecat între timp şi şi-au reluat activitatea la clubul craiovean.

Vizualizări: 1,194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: