Prins cu 241 km/h pe un drum din Gorj

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost depistat vineri de polițiștii rutieri și înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autovehicul, din direcția Rovinari către Turceni, cu 241 km/h.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

În acest weekend, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. "În trafic au fost prezente autospeciale dotate cu aparate video-radar și un pistol radar din dotarea poliției rutiere, iar cu ocazia controalelor au fost aplicate 351 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, în valoare de peste 23.000 lei", arată IPJ Gorj.

Din totalul sancțiunilor, 184 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, pe un anumit tronson de drum. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 54 de permise de conducere, toate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. (A.M.)

Vizualizări: 5,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: