Prins după ce a lovit cu maşina un minor de 13 ani

La data de 26.10.2010, orele 12:23, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată despre faptul că pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj din cadrul Biroului Rutier Municipal. Martorii oculari au declarat că autovehiculul care a acroşat victima, un minor de 13 ani, care se angajase în traversare pe trecerea de pietoni, este de culoare neagră şi au precizat terminaţia numărului de înmatriculare al autoturismului.

A fost instituită acţiunea “Năvodul” în urma căreia autoturismul a fost găsit abandonat pe str. Hidrocentralei din municipiul Tg-Jiu. Şoferul, proprietar al autoturismului, a fost identificat la scurt timp în persoana lui Alin C., de 24 ani, din comuna Dăneşti, judeţul Gorj. Tânărul a fost condus la sediul poliţiei. Aici s-a stabilit faptul că nu poseda permis de conducere

Pentru că plecat de la faţa locului fără încuviinţarea organelor de poliţie, Alin C. este cercetat de poliţiştii rutieri pentru comiterea infracţiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără  a poseda permis de conducere.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: