Prins la furat pe str Ana Ipătescu

Ieri, 24 octombrie a.c., în jurul orelor 13.00,  un subofiţer jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, care se afla în afara orelor de program, a sesizat prin centrala telefonică a unităţii despre faptul că a prins pe strada Ana Ipătescu din municipiul Tg-Jiu, o persoană care a comis fapte de natură penală.

În urma solicitării telefonice, echipa de intervenţie din Detaşamentul Mobil a fost direcţionată la locul comiterii faptei, unde în urma verificărilor efectuate a fost identificat numitul G. Adrian, de 38 ani, cu domiciliul în comuna Dăneşti.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:

- violare de domiciliu, conform art. 192 Cod Penal, constând în aceea că susnumitul a pătruns fără drept, prin escaladarea gardului împrejmuitor, fără consimţământul persoanei pe proprietatea împrejmuită aparţinând unei persoane pe care se afla o casă în construcţie şi alte dependinţe;

- distrugere, conform art. 217 Cod Penal, constând în aceea că a distrus prin spargere peretele unei magazii de materiale de construcţii aflată pe acea proprietate, după ce anterior a forţat cu o rangă metalică lacătul acesteia; totodată a distrus prin rupere şi mânerul uşii de intrare în imobil, precum şi cutia de branşare a legăturilor electrice în imobil, prin spargere şi desprinderea acesteia de pe perete;

- tentativă de furt, conform art. 208-209 Cod Penal, cu aplicarea art. 20 Cod Penal constând în aceea că prin escaladarea gardului împrejmuitor a pătruns în magazie de unde a scos mai multe materiale de construcţii pe care intenţiona să le sustragă de pe proprietatea părţii vătămate.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: