Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prinşi cu cărbune furat

Poliţiştii din Rovinari s-au sesizat despre faptul că doi bărbaţi de 25 respectiv 33 de ani, din Rovinari şi Fărcăşeşti, au parcat o autoutilitară care era încărcată cu cărbune în comuna Fărcăşeşti. „În urma verificărilor efectuate de poliţişti, cei doi au prezentat documente de provenienţă a cărbunelui, din data de 16 iulie a.c., eliberate de o societate comercială din comuna Glogova, societate ce se află în insolvenţă. Întrucât există suspiciuni că întreaga cantitate de cărbune a fost sustrasă, s-a procedat la ridicarea și cântărirea acestuia rezultând o cantitate de 5.000 de kg de cărbune bulgări, ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor”, anunţă IPJ Gorj. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Şi poliţiştii din Turceni au depistat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce transporta cu o autoutilitară pe D.E. 79, localitatea Plopşoru – Izvoarele, 7.140 de kg de cărbune, după cum reiese din  documentele de provenienţă prezentate de acesta şi care nu prezentau elementele de identificare specifice. Având în vedere cele constatate şi suspiciunea rezonabilă că întreaga cantitatea de cărbune provine din sustrageri, poliţiştii au indisponibilizat întreaga cantitate de cărbune până la finalizarea cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tăinuire, mai spune Poliţia într-un comunicat. (A.A.)  

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: