Prinşi cu mâţa-n sac de poliţiştii rutieri

Trei persoane s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinse, fie băute la volan, fie vinovate de alte infracţiuni.  Primul şofer care a căzut în plasa poliţiştilor a fost un bărbat din Bolboşi, care a fost oprit de oamenii legii din Mătăsari pentru verificarea autoturismului, ce avea montate plăcuţe cu număr provizoriu de înmatriculare.

Poliţiştii l-au identificat la volan pe C.D.C., de 26 ani, din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, persoană care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. De asemenea, pe parcursul verificărilor efectuate, poliţiştii au mai constatat că  autorizaţia de circulaţie pentru autovehicul era expirată din data de 12.01.2012.

Poliţiştii au întocmit pe numele lui C.D.C., dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de punere în circulaţie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. 

Un târgujian de 39 de ani a fost depistat circulând pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiu, în stare de ebrietate. Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus la o unitate medicală, lui A.M. fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au întocmit pe numele acestuia, dosar penal pentru comiterea infracţiunii de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În plasa poliţiştilor a căzut şi un bărbat din Caransebeş.  În noaptea de 15 august a.c., ora 01:50, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au oprit pentru control un autoturism care circula în direcţia Tismana – Topeşti.

La volan a fost identificat J.V., de 44 ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care, la solicitarea poliţistului de a se supune testării cu aparatul etiloest sau recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a refuzat.

Persoana în cauză este cercetată de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: