Prinşi în flagrant la furat dintr-o carieră minieră

Cinci persoane din Rovinari  au picat în mâinile poliţiştilor după ce au fost prinse în flagrant furând din carieră. Ei au fost surprinşi în timp ce părăseau Cariera Poiana cu trei căruţe pline cu subansamble miniere.

Cinci rovinăreni cu vârste  între 16 şi 38 de ani au fost prinşi noaptea trecută de poliţişti  în timp ce ieşeau din perimetrul Carierei Poiana cu trei căruţe în care transportau şine de cale ferată şi traverse de susţinere a benzilor tarnsportoare. Subansamblele miniere valorau 11.000 de lei şi au fost sustrase cu intenţia a afi valorificate la un centru de fier vechi. Poliţiştii le-au recuperat în totalitatea şi au indisponibilizat şi căruţele cu care acestea erau transporate.

Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Deşi au fost prinşi în flagrant, suspecţii spun că nu ştiu de ce au fost arestaţi: „Nu ştim de ce ne-au arestat. Noi nu am făcut nimic. Poate ştiţi dumnevoastră de ce ne-au arestat că noi habar nu avem. Statul e de vină pentru asta”.

Şi la Mătăsari un bărbat de 40 de ani a furat mai multe bucaţi de cale ferată în valoare de 1000 de lei pe care voia să le ducă tot la fier vechi. Bunurile au fost recuperate, iar bărbatul e cercetat în stare de liberate.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: