Prisnel (USR): PNL Gorj a început campania cu o minciună. Replica lui Vîlceanu!

Reacții de la USR după ce liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că a vorbit la București și că Uniunea Salvaţi România ar vrea să susțină un candidat unic al partidelor de dreapta la Primăria Târgu Jiu.

 Deputatul USR din Craiova, Adrian Prisnel, a declarat că Dan Vîlceanu nu a vorbit cu nimeni la București despre susținerea unui candidat comun. „Atât la Târgu Jiu, cât și la Craiova, unde sunt primării rămase vacante, PNL a început deja campania electorală cu o minciună, lansând pe piaţă teza că ar fi discutat deja cu USR despre o alianţă. Consider că PNL nu a depus efortul necesar pentru a se reforma şi nu reprezintă în momentul de faţă un partener credibil. Dacă o parte din colegii parlamentari de la PNL ne-a susţinut protestul din plenul Camerei Deputaţilor împotriva OUG 13, o altă parte a părăsit sala“, a spus Prisnel.

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, pare deranjat de aceste declaraţii. „Am discutat cu deputaţii Ionuţ Moşteanu şi Claudiu Năsui, care mi-au spus că vor discuta cu Nicuşor Dan şi mă vor anunţa ce decizie o sa ia USR in speța asta. Discuţia care s-a declanşat în legătura cu acest subiect îmi arată că cei de la USR se cred unul mai important decât altul si probabil sunt frustraţi ca nu am discutat cu toţi membrii USR din țară. Noi încercăm să construim un pol al partidelor de dreapta la alegerile parțiale de la Târgu Jiu şi acest lucru este posibil acum pentru că se alege doar primarul, nu sunt alegeri şi pentru consilieri“, a declarat Vîlceanu menționând că probabil unii membri USR sunt interesați să își facă imagine.  

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: