PRM nu votează pentru o majoritate în CJ Gorj

PRM Gorj ia în calcul şi varianta de a se abţine de la vot atunci când va fi pusă în discuţie formarea unei noi majorităţi în Consiliul Judeţean. Liderul filialei, Ion Fugaru, a declarat că filiala nu a primit până acum nicio propunere oficială de la niciun partid reprezentat în Consiliul Judeţean pentru a purta negocieri pe marginea unei noi majorităţi. El spune că boicotarea votului poate fi o soluţie care să ţină PRM Gorj departe de deciziile celorlalte partide. Fugaru declară, pe de altă parte, că organizaţia pe care o conduce aşteaptă să vadă cum se finalizează discuţiile dintre PDL şi PNL pentru a vedea dacă sunt sau nu şanse pentru formarea unei noi majorităţi.

"Mai bine ne abţinem de la vot decât să susţinem idioţeniile pe care le fac şi unii şi alţii. Vom da astfel un semnal că suntem acolo. Bugetul va fi oricum aprig disputat. Deocamdată însă totul depinde de negocierile dintre PDL şi PNL. Să-şi rezolve ei problema şi apoi vom analiza oferta. Noi ce să spunem deocamdată, că suntem de acord cu ce, dacă ei nu au nimic concret făcut până acum- Cu PSD n-am avut nicio negociere despre o eventuală majoritate în Consiliul Judeţean, iar cu PDL am avut simple discuţii, în care am fost întrebaţi dacă vom fi de acord cu o nouă majoritate. PSD oricum să nu uite că sunt două hotărâri care au trecut până acum cu votul PRM pentru că PNL nu le-a votat anul trecut. Să nu creadă ei că vom mai fi noi femeia de serviciu pentru că nu PRM a anunţat retragerea lui Cornel Popescu şi nu PRM doreşte postul de vicepreşedinte eliberat de acesta", spune Fugaru.

Alături de liderul PRM Gorj a fost ieri şi Dumitru Dascălu, unul din cei doi consilieri judeţeni ai filialei, acesta dând asigurări că aşa cum va decide organizaţia, aşa va vota şi el atunci când se va pune problema alegerii unei noi majorităţi în Consiliul Judeţean. "Eu cunosc foarte bine oamenii din Consiliul Judeţean Gorj, ştiu cu cine se poate lucra şi ştiu cine poate promova proiecte de hotărâri sau cine poate rezolva problemele judeţului. Eu unul mă voi supune total hotărârii pe care o va lua conducerea PRM Gorj", a menţionat Dascălu.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: