Pro România a anunțat candidatul pentru CJ Gorj

Pro România și-a desemnat candidatul pentru șefia Consiliului Județean Gorj. Este vorba despre deputatul Alin Văcaru, liderul formațiunii politice de la Gorj. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută,vineri, la sediul partidului din Târgu Jiu.

Se apropie bătălia electorală, iar partidele politice și-au ales și candidații. Cea mai râvnită funcție pare să fie cea de președinte la Consiliul Județean Gorj. Vineri, Pro România l-a anunțat pe Alin Văcaru pentru un astfel de post.

”Am discutat inclusiv la București cu colegii mei. Vreau să vă spun că am luat decizia să candidez la funcția de președinte la Consiliul Județean Gorj. Este și normal să fac acest lucru, un președinte de partid își asumă o astfel de responsabilitate. Voi merge cu echipa mea și voi încerca să fiu președintele tuturor primarilor din județ”, a spus Alin Văcaru.

Candidatul PNL pentru funcția de lider al CJ Gorj este Iulian Popescu, din partea PMP candidează Nicolae Davițoiu, iar USR l-a anunțat pe Marius Hoară. Toți vor intra în lupta electorală cu actualul președinte Cosmin Popescu (PSD).

În cadrul aceleiași conferințe de presă au fost prezentați și câțiva candidați pentru funcția de primar: Rareș Zorilă- Târgu Cărbunești; Dragoș Frățilescu-Tismana; Vasile Ion Popescu-Albeni; Laurentiu Chivu-Rovinari; Popescu Pantelie-Ciuperceni; Drăniceanu Ștefan-Sacelu; Dumitru Manolea-Bălănești.

Pentru Primăria Târgu Jiu, candidatul rămâne același, fiind vorba despre Constantin Coica.

Vizualizări: 3,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: