Susținut de PMP Gorj la președinția CJ Gorj

Partidul Mișcarea Populară și-a ales candidatul pentru șefia Consiliului Județean Gorj. Este vorba despre liderul formațiunii politice de la Gorj, Nicolae Davițoiu.

Partidele politice și-au aruncat candidații în lupta pentru șefia Consiliului Județean Gorj. După mai multe discuții cu privire la susținerea unui singur candidat din partea a trei partide politice (PNL-PMP-USR), în prezent, fiecare formațiune și-a ales ”soldatul”. Cum nu au reușit să fie pe aceeași lungime de undă în susținerea lui Iulian Popescu, vom avea mai mulți candidați.

PMP Gorj își susține președintele, pe Nicolae Davițoiu. Acesta a spus că decizia partidului trebuie legalizată în cadrul unei ședințe viitoare. ”Ba da! În mare cred că aceasta va fi decizia partidului, dar trebuie să o și legalizăm într-o ședință pe care o vom ține. Am și amânat puțin pentru că mai aveam câteva localități în care trebuia să rezolvăm cu candidații. Varianta pe care o propunea PNL nu ne era favorabilă și nouă. Nu a fost răutate sau frustrare, este o chestie de tactică politică”, a afirmat liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: